«Лозівські машини» зібрали на День поля майже 300 аграріїв та науковців +vd

«Лозівські машини» вперше влаштували власну виставку. Сільгосптехніку ЛКМЗ показали в роботі на Дні поля 30 липня у Краснопавлівці. Подивитися, як «Лозівські машини» обробляють землю, приїхали приблизно 300 аграріїв та науковців зі Сходу України.

Організатори представили лише популярні агрегати. Загалом «Лозівські машини» – це майже повна лінійка сільгоспзнарядь, усіх рівнів обробки землі. Техніка на полі виконувала ускладнене завдання – обробляла вологу, важку після зливи землю. З викликом природи знаряддя впорались, говорять аграрії.
Свою оцінку «Лозівським машинам» сільгоспвиробники дали грошима. Забрали одразу з поля 3 найдорожчі агрегати і домовилися про покупку ще 10.
Бонусом покупцям пішов трьохметровий культиватор «Шилінг». Його розіграли серед учасників Дня поля. Агрегат поїде на Дніпропетровщину, у СФГ «Ельдорадо».
Організатори виставки говорять, окрім фінансового результату отримали ще й рацпропозиції від аграріїв та науковців, які допоможуть підвищити конкурентоспроможність «Лозівських машин».

Анна Скрипник 

             {youtube}ohnLi2M4R-8{/youtube}