Лозова виграла 9 міні-проектів у обласному конкурсі «Разом в майбутнє» +vd

Лозова виграла 9 міні-проектів у обласному конкурсі «Разом в майбутнє». 9 вересня місто з робочим візитом відвідала перший заступник голови Харківської облради, голова конкурсного комітету Олена Олешко. Разом із мером Сергієм Степановим вона побувала у закладах, де вже реалізували виграні міні-проекти.

Один з проектів – актова зала в управлінні праці, де планують збирати людей з особливими потребами та представників громадських організацій міста. Ольга Федченко, начальник управління праці, зазначила, на ремонт витратили 234 тисячі гривень – зробили ремонт, встановили 7 вікон, 2 вхідних дверей, та придбали апаратуру.
За умовами конкурсу 50% вартості виграних міні-проектів фінансує область, 45 % – місто, 5% – сплачує ініціативна група, яка подавала заявку на участь. Ініціативна група у проекті соцуправління – 4 громадських організації. Вони вклали у цей проект майже 12 тисяч гривень.
У дитячому відділенні Лозівської міської лікарні встановили 30 енергозберігаючих вікон та двері. За словами головного лікаря Алли Шолом, витратили 250 тисяч гривень. Понад півсотні вікон та двері встановили і у дитсадку №13, у Панютинській дитячий музичній школі утеплили зовнішні стіни, зазначили у міській раді.
У дитячій спортивній школі «Юність» виконали капітальний ремонт туалетів. За словами директора закладу Олександра Холодинського, ремонт робили протягом 3 місяців.
Мер міста подякував гості та усім, хто брав участь у конкурсі та реалізації міні-проектів. За словами Сергія Степанова, було б добре – проводити подібний власний конкурс у Лозовій.
Голова конкурсної комісії Олена Олешко зазначила, активною участю та втіленням проектів у Лозовій задоволена.

                {youtube}qGgaWx3JoiA{/youtube}