У Лозівській школі №7 відкрили меморіальну дошку загиблому АТОшнику +vd

У Лозівській загальноосвітній школі №7 відкрили меморіальну дошку загиблому бійцю АТО, її випускнику Олександру Лавренку. Урочисте відкриття відбулось напередодні Дня захисника України 13 жовтня.

Присутні поклали квіти до пам’ятного знаку Олександру Лавренку, а також згадали лозівчан, які загинули під час проведення антитерористичної операції на Сході України, і пом’янули їх хвилиною мовчання.
Дядько Олександра, Борис Свистун розповів, приємно, що Сашка пам’ятають та шанують його подвиг. За словами чоловіка, Олександра за його мужність та героїзм нагородили орденом «Народний герой України».
Капітан Олександр Лавренко став першим, кого втратила Лозова у зоні проведення антитерористичної операції на Сході України, та першим на честь кого відкрили меморіальну дошку у місті.
За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, командира танкової роти Олександра Лавренка нагородили орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня (посмертно).

                 {youtube}l77gOQTFmd0{/youtube}