У Лозовій депутати міськради дали згоду на об’єднання медзакладів міста та району +vd

Депутати Лозівської міськради дали згоду на об’єднання медичних закладів району та міста. Таке рішення вони прийняли на сесії 20 листопада.

 

В обговоренні питання Ігор Коломак зазначив, перед тим, як приймати будь які рішення, що стосуються об’єднання медицини, містянам треба пояснити, наскільки потрібні такі зміни, та як вони вплинуть на якість медобслуговування.

Депутат міськради Тетяна Запорожець, в свою чергу, попросила колег уважно подумати перед тим, як приймати рішення. Вона зауважила, депутати не достатньо обговорили це питання, в тому числі на профільних комісіях.                                           

Перший заступник Лозівського міського голови Олександр Жидков зазначив, для того, аби створити оптимальну форму єдиного медичного простору, над питанням об’єднання активно працюють юристи, а також проводяться консультації з Головним управлінням охорони здоров’я Харківської облдержадміністрації.

Олександр Жидков додав, надання згоди на приєднання районних медзакладів  до міських ще не означає, що місто одразу їх прийме, однак це буде кроком назустріч об’єднанню.

                {youtube}L6CbxNXMKOw{/youtube}