Лозівчан привітали із Днем людей з обмеженими можливостями +vd

У Територіальному центрі 3 грудня для інвалідів влаштували концерт та урочистий обід. А відвідувачам відділення соціальної адаптації терцентру вручили подарунок.

 

Відвідувачів відділення соціальної адаптації привітали перший заступник міськголови Олександр Жидков, радник Лозівського міського голови Валентина Носова та директор терцентру Сергій Гришин. Вони наголосили, День інвалідів – не свято, а ще один привід приділити увагу людям з обмеженими можливостями. Від гостей присутні отримали подарунок – тенісний стіл. Голова спілки глухих Ірина Дудник розповіла, спорт у житті підопічних займає чи не найперше місце, тому тенісний стіл центру необхідний.
Інвалідів-пенсіонерів та ветеранів, яких обслуговує територіальний центр на Авилівці, вітали у другій половині дня. Піснями, танцями, віршами та грою на скрипці їх розважали учні 8 школи.
Із Днем інвалідів вітали і членів організацій «Довіра» та «УТОС». У актовій залі міського управління праці для винуватців свята виступав гурт «Слобожаночка» – колектив розважав присутніх гуморесками та піснями. Здоров’я і благополуччя лозівчанам побажали заступник міськголови Олег Інденко і начальник управління праці та соцзахисту населення Вікторія Кіпкало.
Після урочистостей усіх запросили на чаювання та урочистий обід.

                 {youtube}KNJJMtNg748{/youtube}