Сергій Зеленський: повторний аукціон з продажу приміщення на 2 м-ні – порушення +vd

Провести повторний аукціон з продажу комунального приміщення у колишній дитячій поліклініці – порушення. Про це 14 грудня на засіданні виконкому міськради заявив мер Сергій Зеленьский.

 10 грудня міськрада продала нежитлове приміщення на 2 мікрорайоні у 64 кв. м. за 100 тисяч гривень – значно менше ринкової вартості, переконані оцінники, ріелтори і опитані лозівчане. Секретар міськради Сергій Коба заявив, якщо хтось дасть за приміщення більше, результати аукціону скасують. Хоча в односторонньому порядку це не можна робити – потрібна домовленість усіх сторін, або рішення суду. А проводити повторний аукціон – взагалі незаконно, наголосив міськголова.

Члени виконкому підтримали результати аукціону, варіант – залишити це приміщення в оренді і отримувати 42 тисячі гривень на рік на голосування не виносили.
Надалі комунальну нерухомість у Лозовій поки що не продаватимуть. Сергій Зеленський заявив, у важкий економічний час продавати її не можна, треба здаватимуть в оренду. Орієнтовно від 30 гривень за квадратний метр, зазначив мер.

         {youtube}DdxPxo8Vrpg{/youtube}