Самоврядці Красноградщини попросили нардепа А. Гіршфельда допомогти селу з інвесторами +vd

Закордонні інвестори хочуть вкладатися в українське село, але цьому заважають щорічні зміни у податковому законодавстві та відсутність генпланів на землю, – говорили сільські голови Красноградського району під час круглого столу у центрі зайнятості 21 грудня. Разом з нардепом Анатолієм Гіршфельдом місцеві керівники обговорювали, як створити більше робочих місць і наповнити бюджет Красноградщини.

 

Майже половина працюючих жителів Красноградщини роблять в газодобуванні, приблизно 20% – в сільгоспгалузі, інші – здебільшого бюджетники, свідчить статистика Красноградського центру зайнятості. Найбільш гостро проблема зайнятості стоїть на селі, а відтак і наповнення бюджетів сільрад. Сільським головам доводиться йти на поклін до заможних аграріїв, розповів перший заступник голови Красноградської РДА Олександр Клочков.

Треба вводити цільові податки для великих сільгоспгосподарств, і наповнювати ними сільські скарбниці, переконаний нардеп Анатолій Гіршфельд. Він розробив відповідний законопроект, але той не пройшов у Верховній Раді. У документі йшлося, що з кожного гектару землі у бюджет сільради аграріям необхідно було б перераховувати по 150 гривень.

Паралельно, радить нардеп, треба розвивати тваринництво та переробку. Вони дають меншу рентабельність, ніж рослинництво, але створюють більше робочих місць.

Інвестори цікавляться українським селом, однак їх відлякують постійні податкові зміни, а самі сільради настільки бідні, що не можуть розробити генплани на землю, скаржилися нардепи сільські голови. Переконані, держава повинна допомагати створювати умови для інвесторів. Цю проблему Анатолій Гіршфельд прийняв як наказ виборців. Запевнив, працюватиме над її вирішенням.

Зараз на розгляді у Верховній Раді законопроект за спільним авторством Анатолія Гіршфельда про спеціальні режими інвестиційної та інноваційної діяльності. На його меті покращити інвестиційний клімат в Україні.

 

 Вибір одягу для дівчини – серйозний процес. Вона часом знаходиться в довгих пошуках необхідної речі, яка буде відповідати чинним тенденціям моди. Не оминуло стороною даний факт і чоловічу половину людства. Адже, чоловіки теж повинні виглядати на всі 100%. Вашій увазі представлена одежда мужская, Яка допоможе підкреслити статус власника і його мужність. Більш детально ознайомитися з каталогом можна на сайті https://shcafandr.com.

_______________

На правах реклами

         {youtube}uWSV8OK2_B0{/youtube}