У Лозовій GEELY зім’яла «Волгу» (оновлено) +ft +vd

У Лозовій GEELY зім’яла «Волгу». 14 січня по вулиці Миру близько 2 години дня зіткнулися «Волга», яка рухалася у напрямку Близнюків, та GEELY, що їхала назустріч.

 

     

 У «Волзі» було троє людей, серед них – двоє неповнолітніх. Їх забрали до лікарні. В іномарці їхали водій та пасажир. Останній з місця аварії втік, розповіли працівники поліції.

 За словами свідка Василя Кажика, іномарка перевищила швидкість.

 Василь Кожик: кто-то кому-то помешал и произошел удар, столкновение. Машина та («Волга» – ред.) ушла, он – до столба, а цю (GEELY) сюда притащило. Скорее всего, что иномарка превысила скорость. Я видел: шофер «Волги» хромал, забрала его скорая и детей забрали. А этот (водитель GEELY), он, как герой ходит», – розповів очевидець

.

 Василь  Кажика також зауважив, що керманич іномарки поводився неадекватно.

 Сам водій GEELY причини ДТП не коментував.  Вів себе агресивно та погрожував знімальній групі.

15 січня поліціянти повідомили, за попередньою версією аварія сталася з вини водія іномарки – він вилетів на зустрічну смугу.

В результаті зіткнення керманич «Волги» зламав ступню, у пасажирки – закритий перелом коліна, а її доньку, 2003 року народження, госпіталізували з підозрою на перелам ребер, ще один пасажир «Волги» лишився без ушкоджень.

В іномарці їхали водій та пасажир, вони залишились без ушкоджень. 

          {youtube}gQWcQFNZQEk{/youtube}