ЛУКіМ остаточно переїхав у будівлю колегіуму +vd

Лозівське училище культури і мистецтв остаточно переїхало у будівлю колишнього колегіуму. Там вже обладнали гуртожиток та займаються облаштуванням музичної зали. Однак у будівлі протік дах, – кілька кімнат гуртожитку, спортивний та музичний зали затопило, повідомив директор Лозівського училища культури і мистецтв Василь Чурилов.

 У гуртожитку живуть понад 50 учнів. Поки проблему вирішують, кілька студентів доведеться переселити, сказав Василь Чурилов. Училище шукає гроші на ремонт даху, – вже написали проект на фінансування від Євросоюзу та чекають фінансування від області, додав керівник.

Новим приміщенням та великій площі зраділи учні училища культури і мистецтв. Вони наголосили, це не просто забаганка, а необхідність, бо свої дипломні роботи художники виконують на стінах закладу, або на великих полотнах. Хлопці і дівчата переконують, тепер місця для їхньої творчості вдосталь.
Площа училища збільшилась, штат працівників і учнів також збільшуватимуть, додав Василь Чурилов. Він наголосив, складнощі, що виникли із переїздом тимчасові, їх вирішують своїми силами та з допомогою батьків, чекають підтримки від держави.

{youtube}FL210g8cAjs{/youtube}