У Лозовій готуються до 50-річчя ЛКМЗ +vd

Спочатку відзначини Дня народження хотіли влаштувати лише на заводі, а потім запропонували місту і отримали підтримку, розповів директор з персоналу і соціального розвитку ЛКМЗ Ашот Керопов.

 На лозівчан чекає ціла низка заходів, розповів Олександр Неділько, помічник народного депутата України Анатолія Гіршфельда. 29 березня у Лозовій відбудеться народне гуляння на площі біля міського Палацу культури, концерт та спартакіада. Для лозівських школярів та студентів влаштують екскурсії на ЛКМЗ, на дітей також чекає безліч конкурсів.

29 березня також планують закласти капсулу для стели лозівським машинобудівникам. Пам’ятний знак мають відкрити у вересні – на День машинобудівників, повідомив Ашот Керопов.
Секретар міськради Сергій Коба зазначив, треба вибрати ділянку для встановлення пам’ятника. Члени комітету попередньо погодили ділянку біля фонтану міського Палацу культури. На розробку ескізу для стели оголосять конкурс, розповів Ашот Керопов. Цей пам’ятник буде не тільки для працівників та ветеранів ЛКМЗ, а й для усіх машинобудівників Лозової.
Організаційний комітет і надалі збиратиметься, щоб врахувати усі побажання та остаточно затвердити заходи до святкування ювілею.

{youtube}UYddCRh8VI8{/youtube}