«Патріоти» допомогли з виділенням грошей на операцію родині Рибалко +vd

Півроку тому у сім’ї Рибалко від раку померла мама та дружина Галина Іванівна. В той час, коли мама знаходилась на лікуванні, син Ігор почав скаржитись на біль у серці, розповідає його батько Володимир. Після обстеження у 39-річного чоловіка виявили вроджену ваду серця.

 

На операцію Ігорю Рибалко потрібно 100 тисяч гривень, але усі заощадження родини пішли на лікування мами. Батько Володимир звернувся до благодійного фонду «Патріоти», який заснував народний депутат України Анатолій Гіршфельд.

Благодійники зібрали та направили документи на комісію в облраді. У січні чоловік отримав 15 тисяч гривень. Залишилося зібрати ще половину необхідної суми.

Помічник народного депутата України Анатолія Гіршфельда Олександр Неділько розповідає, все частіше люди стали просити допомоги у наданні коштів на лікування онкологічних та серцевих захворювань. У січні за допомогою до «Патріотів» звернулися шестеро містян. Трьом з них вже виділили кошти, іншим попросили допомогти область. Засновнику «Патріотів» обласна комісія з допомоги хворим не відмовляє, зазначили у благодійному фонді. 

{youtube}nV5gcICAcHU{/youtube}