До середини березня лозівчани мають укласти договір з «Харківгаз збутом» +vd

У січні газовики попросили лозівчан укласти договір з «Харківгаз збутом». Для цього містянам разом з квитанціями надіслали заяви-приєднання до договору.

 

На те, щоб уважно ознайомитися з умовами договору та відправити заяву-приєднання, у лозівчан є приблизно півтора місяці, говорять газовики. У заявах вже вказана уся потрібна інформація, тому необхідно лише підписатися у зазначених місцях, поставити дату заповнення та повернути заяву газовикам. ЇЇ можна відправити поштою, віддати контролеру, чи кинути у спеціальні скриньки, які знаходяться у центральному відділенні «Укрпошти», у відділеннях «Ощадбанку» на 3 мікрорайоні та на вулиці Рози Люксембург,  а також у ЖУЦі.

Погодитися на умови договору можна також заплативши за газ, говорять спеціалісти. Вони зазначають, тим, хто не відправить заяви-приєднання та не погодиться з умовами договору, газ відключать.

Газовики також нагадали, що мешканці, у яких є газові лічильники, мають самостійно надавати показання з 1 по 5 число щомісяця – у будь-який зручний спосіб. Можна передати за стаціонарним телефоном 057-766-21-04, зателефонувавши чи відправивши повідомлення на мобільний – 066-209-78-04.

Без комісії сплатити рахунок можна через систему інтернет-платежів Portmone.com, інтернет послугу Приват 24 та у терміналі «Ощадбанку», вулиця Рози Люксембург, 22а. 

{youtube}Ybel_WC37sA{/youtube}