Лозівський міськголова Сергій Зеленський відзвітував про результати роботи за 100 днів +vd

Лозівський міськголова Сергій Зеленський відзвітував про результати роботи за 100 днів. Найбільшим досягненням керівник вважає реформування медицини, на черзі – об’єднання бібліотек міста та району, а от з об’єднанням громад не квапитимуться. За версією мера, немає гарантій, що місто отримає на це додаткові кошти від держави.

Перші кроки об’єднання міської і районної медицини, розповідає міськголова Сергій Зеленський, були вже на ранок після виборів – 26 жовтня. Для містян відкрили районну поліклініку.
Ще на початку реформи лікарям дали надбавки, за рахунок додаткових грошей з області, а пацієнтів звільнили від плати за аналізи, ліквідувавши благодійний фонд у лікарні, пояснив секретар міськради Сергій Коба.
Опитані лозівчан говорять, об’єднання медицини найперше відчули мешканці центральної частини міста, Авилівки , Сахаліну та Панютиного. Містяни також позитивно оцінили безкоштовну діагностику – аналізи, рентген, УЗД, однак мають зауваження щодо якості та вартості лікування у Лозовій загалом.
Після об’єднання медицини на черзі, розповів міськголова, краще оснащення освіти та об’єднання бібліотек. Покращувати їх оснащення Сергій Зеленський почав з народним депутатом Анатолієм Гіршфельдом ще до обрання міським головою.
А от з об’єднання громад – міста та району – Лозова не квапитиметься. Держава не дає гарантій, що буде додаткове фінансування. Плюс з податковими нововведеннями сільські та селищні ради краще поповнюватимуть свої бюджету, пояснив Сергій Зеленський.
Робити більше для міста, зізнався мер, поки не дає недостатньо ефективна команда. Вивести своїх підлеглих на очікуваний результат міський голова планує орієнтовно за рік.

 {youtube}FtlodLUcZyM{/youtube}