З нагоди ювілею про ЛКМЗ напишуть книгу +vd

Пам’ятку про 50-річну історію Лозівського ковальсько-механічного заводу планують видати у вересні – на День машинобудівника, повідомив директор з персоналу і соціального розвитку ЛКМЗ Ашот Керопов.

 Книгу про ЛКМЗ планують видати саме у вересні, щоб у ній написати не тільки про минуле заводу, а про відзначини ювілею, які відбудуться 29 березня, зазначив Ашот Керопов. Збірку вирішили поділити на віхи – п’ятирічки, щоб було легше відслідковувати історію заводу. Авторами будуть працівники підприємства усіх поколінь.

Взяти участь у створенні книги може будь-який лозівчанин. ЛКМЗ оголошує конкурс – містяни, які мають фото, відео, документи, нагороди, газети, чи вирізки з газет про завод можуть приносити їх, щоб опублікувати. Автори найцікавіших матеріалів стануть головними героями сюжетів телекомпанії «Сігма», додав її директор Віктор Гаращук.
Автори кращих матеріалів також отримають диск з фільмом, або екземпляр книги про історію ЛКМЗ.
Будь-які матеріали можна приносити у редакцію телекомпанії «Сігма», за адресою мікрорайон №9, 3 будинок – біля міського Палацу культури. Телефон для довідок 2-50-49.

         {youtube}Ojxm3va8NBQ{/youtube}