У Петрівському, Лозівського району, ліквідували НВК +vd

Петрівський навчально-виховний комплекс ліквідували. З 1 вересня у селі не працює школа, а зараз батькам дошкільнят повідомили, що до кінця тижня закриють і садочок. Для того, аби обговорити проблему, яка виникла, батьки та працівники навчального закладу зустрілися з головою Орільської селищної ради, директором Орільського НВК та керівником районного управління освіти 25 березня. Батькам пообіцяли, садочок як і раніше працюватиме, але тільки до 1 вересня, і з 28 березня підпорядковуватиметься Орільському НВК.

Виконуюча обов’язки начальника управління освіти Лозівської райдержадміністрації Вікторія Бойко розповіла, до осені дошкільнята зможуть відвідувати садочок у Петрівському, пізніше їм потрібно буде перейти до Орільського НВК. Ліквідувати навчальний заклад у Петрівському довелося через брак коштів, зауважила керівник. Вона додала, на одну дитину з районного бюджету виділяють приблизно 50 тисяч гривень, а держава дає лише близько 10.
Зараз у країні йде реформування закладів освіти. Орієнтовно до 1 вересня у Лозівському районі планують створити одну опорну школу – на базі Краснопавлівського багатопрофільного ліцею, та 3 філії. До них дітей возитимуть автобусами, зазначила Вікторія Бойко.

_________________

Никак не можете найти работу? Предлагаем вам поиск вакансий санкт-петербург. Здесь вы найдете только свежие объявления от реальных работодателей. Начни зарабатывать уже сегодня. 

________________

На правах реклами

 

         {youtube}ctN3C6H4vQA{/youtube}