У Лозовій відзначили найталановитіших та найсумлінніших школярів +vd

У Лозовій  вдесяте пройшло свято обдарувань. 26 квітня у міському Палаці культури грамотамиподарунками нагородили талановитих та сумлінних школярів Лозової.

28 школярів отримали грамоти та карти памяті від  народного депутата  Анатолія Гіршфельда. Їх вручив помічник Олександр Неділько.Він подякував батькам за виховання дітей, вчителям – за знання, які вони дають учням.

Грамотами та подарунками нагородили переможців всеукраїнських і обласних олімпіад, конкурсів від міського голови Сергія Зеленського. Відзнаки за мудре виховання підростаючого покоління  вручили також батькам обдарованих випускників.

Відзнаки отримали вихованці лозівського будинку дитячої та юнацької творчості, а також юні спортсмени, музиканти та танцюристи міста, які своїми успіхами прославляють Лозівщину.

За перемогу у XII міжнародній виставці сучасних закладів освіти 7 школа отримала окремий подарунок – сертифікат на придбання газонокосарки . Його вручили директору навчального закладу  Сергію Пасарару.

Керівник відділу освіти міськради Вікторія Урванцева зазначила, протягом цього навчального року школярі Лозової  стали першими в області серед міст обласного значення, за кількістю перемог в учнівських олімпіадах. 

            {youtube}sz2wJFYxH50{/youtube}