«Лозівські машини» показали у найголовнішій агропромисловій виставці Східної Європи «Агро-2016» +vd

«Лозівські машини» показали у найголовнішій агропромисловій виставці Східної Європи «Агро- 2016». 8 червня вона почалася у Києві. Свою продукцію виставляли понад 1000 виробників із 15 країн світу. Цьогоріч виставка стала масштабнішою, завдяки вітчизняним виробникам.

Подивитися на продукцію ЛКМЗ – «Лозівські машини» та поцікавитися їхніми характеристиками прийшли, як постійні клієнти виробника, так і аграрії та підприємці, які ще не купували цю техніку.
«Лозівські машини» представили топ-продаж – дискову борону-лущильник «Дукат». Борона забезпечує швидкісне лущення стерні і передпосівну підготовку. При цьому дозволяє знизити витрати палива більше, ніж на 30%, розповів віце-президент УПЕКу по маркетингу та продажам Роман Гіршфельд. На експозиції «Лозівських машин» були представлені культиватор передпосівної обробки «Червонець» та глубокорозрихлювачі «Гульден» и «Франк».
Якість українскьої сільгосптехніки не поступається іноземній, а її ціна в кілька разів менша, наголосив нардеп Анатолій Гіршфельд. Він переконаний, Україна має усе, щоб стати експортером сільгосптехніки, а взаємодія аграріїв із вітчизняними виробниками допоможе Україні вийти із кризи.
Участь «Лозівських машин» у виставці «Агро-2016» – це можливість продемонструвати аграріям інноваційні технології та перевірені часом рішення, які здатні підвищити рентабельність господарства, зазначили фахівці «Лозівських машин». Зараз лозівські агрегати готуються провести власний масштабний День поля, який відбудеться 21 липня у Карснопавлівці, Лозівського району. Подивитися на техніку ЛКМЗ запрошують усіх бажаючих.

{youtube}f_1i4xA9EoQ{/youtube}