У Лозовій провели велопробіг до Дня Незалежності України +vd

У Лозовій на День Незалежності України, 24 серпня, містяни взяли участь у святковому велопробігу. До акції долучилися майже 200 дорослих та малих велолюбителів, а також керівники міста. Велосипедисти у супроводі поліції проїхали від площі Соборності до міського Палацу культури.

Усіх учасників заїзду на площі зустрічали організатори та роздавали прапорці з символікою акції. Велопробіг у Лозовій проводять не вперше, минулого разу до нього долучилися близько 150 лозівчан, розповів начальник управління у справах молоді та спорту лозівської міськради Олег Загамула. За його словами, таку акцію вирішили провести для того, аби долучати лозівчан до здорового способу життя.

Приєдналися до святкового велопробігу також керівники міста і депутати. Заступник Лозівського міського голови Юрій Кушнір та помічник нардепа Анатолія Гіршфельда Олександр Неділько привітали усіх присутніх з Днем Незалежності.
Наприкінці на велосипедистів чекав сюрприз – усі бажаючі могли залишити на пам’ять про святковий день відбитки своїх долонь на ватмані у символічних жовто-блакитних кольорах.

{youtube}Y57PITFzOOQ{/youtube}