Працівники ЛКМЗ позмагалися у конкурсі професійної майстерності «Професіонал-2016» +vd

19 працівників Лозівського ковальсько-механічного заводу позмагалися у конкурсі професійної майстерності «Професіонал-2016», присвяченому Дню машинобудівника.  8 вересня конструктори, технологи, програмісти та оператори числового програмного управління на  ЛКМЗ  продемонстрували свої навики роботи.  Такий конкурс на підприємствах індустріальної групи УПЕК провели вперше.

4 оператори станків з числовим програмним управлінням ЛКМЗ беруть участь у конкурсі професійної майстерності «Професіонал-2016».  Першими свої навички та знання демонструють 2 працівників механо-збирального цеху. За 2.5 години вони мають обрати правильну програму, потім  виготовити з заготовки деталь за кресленням.

Крім операторів та програмістів станків з ЧПУ участь у конкурсі взяли також конструктори та технологи ЛКМЗ. На виконання завдання у них година, за цей час за кресленням вони мають   створити 3-х вимірну електронну модель виробу, потім – її конструкторське креслення.

У конкурсі позмагалися 19 учасників з ЛКМЗ, розповів представник УПЕКу та член журі Володимир Кохановський.  Особливість конкурсу  у тому, що об 11 годині усі 39 учасників розпочали одночасно виконувати завдання. Серед  4 номінацій – високі шанси на перемогу у операторів станків з ЧПУ ЛКМЗ.  У них більш складне завдання у порівнянні з учасником з Харківського підшипникового заводу, зауважив Володимир Кохановський.

Переможців конкурсу планують обрати на початку наступного тижня. 12 вересня на ЛКМЗ зберуть деталі  виготовлені усіма операторами ЧПУ  та перевірять їхню точність спеціальною контрольно -вимірювальною машиною, розповів Володимир Кохановський.  Він додав, переможців скоріш за все привітають  16 вересня – вони отримають грошові винагороди та грамоти. 

          {youtube}TaOJ_iJiYI0{/youtube}