У Лозовій почали обирати найохайніші будинки, що отримають грошові винагороди +ft +vd

У Лозовій почали обирати кращі багатоповерхівки, що за охайність отримають грошові винагороди. 7 вересня конкурсна комісія вперше виїхала обстежити та оцінити будівлі, мешканці яких подавали заявки на участь у конкурсі. Нагадаємо, у Лозовій оголосили конкурс на кращу багатоповерхівку. Винагорода за перші 3 місця – 30, 20 та 10 тисяч гривень.

 Провести конкурс на кращу багатоповерхівку запропонували голова ОСББ Лариса Шевченко та мешканці будинку №24 на 1 мікрорайоні. Вони звернулися до міськголови письмово  – мер ініціативу підтримав. Лариса Шевченко розповіла, хотіли, щоб роботу, яку провели люди біля своїх будинків, оцінили.

За грошову винагороду боротимуться 9 учасників. Усі – ОСББ – і новостворені, і ті що об’єдналися давно. Головний інженер «ЖУКа» Дмитро Стусенко оцінювати відмовився, так, як його будинок бере участь у конкурсі. За його словами, журі враховуватимуть благоустрій території, наявність освітлення, лав, урн, малих архітектурних форм та оплату мешканців.

Загалом, журі мають оглянути 9 будинків за 3 дні. Поки що комісія ставила попередні відмітки, щоб оцінити будинки чесно, –переглянувши усі. Потім оцінки по кожній багатоповерхівці підрахують та визначать переможців. Трійку кращих планують назвати до Дня міста – 16 вересня. Грошові винагороди виділять з міського бюджету, за умови, якщо мешканці витратять їх на благоустрій будинку.

   

      {youtube}SWUwC5HlmfY{/youtube}