«Лозівські машини» представили свою техніку на наймасштабнішій виставці України «AGROEXPO -2016»+vd

Роботу агрегатів, виготовлених на Лозівському ковальсько-механічному заводі, демонстрували на полях Кропивницького (колишнього Кіровограду) 29 вересня. Показали свою техніку на рекордній для України території виставкового комплексу – 79 000 м² відкритої площі та 9 100 м² – критої.

На відкритті виставки був присутній міністр аграрної політики та продовольства України Тарас Кутовий. Він відзначив техніку ЛКМЗ як потенційних відновників машинобудування країни. Головному аграрію України розповіли про характеристики техніки «Лозівських машин» та плани подальшого розвитку, зазначив віце-президент індустріальної групи «УПЕК» Роман Гіршфельд. Він зауважив, нової техніки запланували виготовити чимало. Зараз випробування вже проходять важкі дискові лущильники «Дукат – 6» та «Дукат – XL», найближчим часом очікується розширення лінійки глубокорозрихлювачів «Франк» і «Гульден» та передпосівних культиваторів «Червонець -12» і головне – важкої зубової борони. Окрім того, «Лозівські машини» цьогоріч презентували трейлер, виготовлений спільно з англійською компанією. На демонстраційні покази «Лозівські машини» вивели глубокорозрихлювач «Гульден», дискову борону «Дукат-5» та культиватор «Шилінг». Керівники фермерських господарств продовжували цікавитися технікою і після її роботи в полі.
Цьогоріч агрегати «Лозівських машин» були представлені майже на всіх значущих агровиставках Європи та України, зазначив Роман Гіршфельд. Віце-президент УПЕКу додав, і самі організовували масштабні Дні поля в Україні, Болгарії, Прибалтиці. Нещодавно повернулися з Польщі. Зараз техніка готується до Днів поля, що відбудуться у жовтні в Естонії та Литві.

Ярослава Носенко

 {youtube}iTEQb4aOEqA{/youtube}