«Патріоти» допомогли навчальним закладам округу технікою та розвиваючими іграми +vd

На 100-річчя Гришівського НВК від благодійного фонду «Патріоти», засновником якого є нардеп Анатолій Гіршфельд, заклад отримав телевізор, а дошкільнята – розвиваючі ігри. Подарунки приймали 30 вересня.

Директор Лебедівського НВК Тамара Дяченко подякувала за привітання та подаровану у вересні електроплиту. Нею вже активно користуються – готують сніданки та обіди для вихованців садка.

Вчителів у Гришивці та Сахновщинському районі від нардепа Анатолія Гіршфельда привітали із професійним святом – вручили подяки від народного обранця. Поздоровляли освітян і у Кегичівці. Дитячому садку №1 «Патріоти» та керівництво селища подарували музичний центр.

Привітати освітян району та провести робочі зустрічі з мешканцями Сахновщинського району та Кегичівки планував нардеп Анатолій Гіршфельд, але через термінові справи у Києві приїхати особисто не зміг, розповів виконавчий директор благодійного фонду «Патріоти» Валерій Рибалко.

Це вперше за останні кілька років Валерій Рибалко проводить зустріч з мешканцями 179 округу замість нардепа Анатолія Гіршфельда. Загалом, за півтора року разом з помічниками обранець прийняв близько 2000 мешканців округу.

Юлія Токар

{youtube}sgRa0bKinXc{/youtube}