За 2 роки «Лозівські машини» планують презентувати розумну сільгосптехніку +vd

«Лозівські машини» почали працювати над створенням розумної техніки, яка дозволить економити половину добрив та робити їхній експрес-аналіз. Про це розробники агрегатів та керівництво УПЕКу, в складі якого ЛКМЗ, заявили на науковій конференції 21 жовтня у Харкові. У форумі взяли участь керівники Харківської області, світила аграрної науки України та бізнесовці.

Академіки, працівники вишів, бізнесовці і представники Харківської облдержадміністрації – загалом 56 учасників зібралися на наукову конференцію «Розумна агротехніка для ефективного землеробства». Наукове зібрання ініціювала ІГ «УПЕК» та виконавчий директор Нацкомітету з промислового розвитку, народний депутат Анатолій Гіршфельд. Він заявив, за останні 25 років Україна втратила цілі галузі промисловості, без їхнього розвитку, без доданої вартості на продукцію соціальні стандарти українців далі падатимуть. Гранди та кредити треба буде віддавати, запевнив Анатолій Гіршфельд. Переконаний, одним з найперспективніших в Україні залишається сільгоспмашинобудування.
Сучасному українському аграрному машинобудуванню бракує інновацій, розвитку, переконували вчені Національної аграрної академії наук.
Науковці, представники вишів подякували УПЕКу, Анатолію Гіршфельду, що ініціювали важливе для України обговорення. За словами вчених , УПЕК, «Лозівські машини» зараз лідирують за інноваціями у вітчизняному сільгоспмашинобудуванні. Користуючись нагодою «Лозівським машинам» вручили один із перших виданих в України сертифікатів якості – за європейськими стандартами.
Про важливість для регіону і особливу увагу до УПЕКу розповів Марк Беккер, заступник голови Харківської облдержадміністрації.
Протягом конференції академіки, працівники профільних університетів зробили півтора десятки наукових докладів, поділившись своїми напрацюваннями. Кращі, перспективні пропозиції «Лозівські машини» планують взяти за базу для подальшої роботи над створенням розумної агротехніки, поділився Роман Гіршфельд, віце-президент УПЕКу. Презентувати її планують за 2 роки. Більше деталями не діляться, бо інновації ще не запатентовані.
В кінці конференції її учасники документально зафіксували висновки та плани. Думки науковців, аграрних вишів, бізнесовців будуть на столі прем’єр-міністра Володимира Гройсмана, голови Нацкомітету з промислового розвитку, повідомив виконавчий директор цього комітету Анатолій Гіршфельд.

___________________________

Для того, щоб успішно і ефективно управляти своїм бізнесом необхідна своя CRM система. Разработка CRM системи стала дуже популярною послугою за останній час. З її допомогою ви значно спростите ваше ведення бізнесу, що призведе до збільшення прибутку.

___________________________

На правах реклами

 {youtube}vH6g6x0NzDQ{/youtube}