Народний депутат Анатолій Гіршфельд приймав жителів Сахновщини +vd

Просили допомогти із протікаючими дахами, вирішити питання із землею та з лікуванням рідних. 28 жовтня народний депутат України Анатолій Гіршфельд провів прийом жителів Сахновщини.

Голова Сахновщинського об’єднання «Союз Чорнобиль України» Микола Мокляк передав звернення від чорнобильців з проханням внести зміни проект закону про державний бюджет на 2017 рік та врахувати програми для ліквідаторів. Про це попросили і об’єднання чорнобильців з Кегічивки, Краснограду, Зачепилівки та Лозівщини. Микола Мокляк подякував обранцю за допомогу та запросив його на відкриття кімнати чорнобильців у музеї.
Представники батьківського комітету хореографічної групи просили допомогти із ремонтом залу, де займаються їхні діти. Щодо ремонту, але даху, говорили і жителі будинку №1 по вулиці Осипенка. Народний депутат разом із Сахновщинським сільським головою Віктором Сидоренком порекомендували обом ініціативним групам взяти участь в обласному конкурсі міні-проектів «Разом у майбутнє». За його умовами, 50% вартості проекту сплачує область, 45% – надають з бюджету селищної ради, а 5% – дає ініціативна група, що надала проект.
Жителька Сахновщини просила допомоги з операцією – у Марії Михайлівни катаракта очей. Народний депутат пообіцяв, від благодійного фонду «Патріоти», засновником якого він є, направлять пакет документів в область, – там допоможуть із лікуванням. А от жителька села Ліговка Сахновщинського району попросила допомогти із лікуванням 8-річної доньки – вона зламала руку. Від благодійного фонду «Патріоти» жінка отримає допомогу.
На прийом прийшли і представники спілки учасників АТО. Вони подякували Анатолію Гіршфельду за оперативну підтримку. Від благодійного фонду «Патріоти» АТОвці отримали допомогу на ремонт їхнього приміщення.
Загалом, більшість питань під час прийому були до місцевої влади, підсумував народний депутат, тому порекомендував керівникам вирішувати проблеми на місцях.

 

{youtube}9Dll6er1D-s{/youtube}