На День студента Лозівський професійний ліцей отримав одразу 2 комп’ютери +vd

Учнів Лозівського професійного ліцею привітати із святом приїхав народний депутат України Анатолій Гіршфельд та Лозівський міськголова Сергій Зеленський. 18 листопада керівники вручали подарунки ліцеїстам. Анатолій Гіршфельд разом з Серієм Зеленським також перевірили хід ремонту басейну у ДЮСШ «Юність».

Учням Лозівського професійного ліцею на День студента подарували одразу 2 ноутбуки – за підтримки народного депутата України Анатолія Гіршфельда від ЛКМЗ та Лозівської міської ради. Ірина Гонтаренко розповіла, вагоме значення для ліцею має підписання меморандуму із ЛКМЗ. 10 учнів щомісячно отримують стипендії від заводу та проходять там практику. Генеральний директор ЛКМЗ Василь Черномаз у свою чергу запросив учнів після навчання на роботу на ковальсько-механічний. Народний депутат України Анатолій Гіршфельд привітав ліцеїстів із Днем студента та наголосив, навчання – важливий етап у їхньому житті. Ірина Гонтаренко подякувала міський владі за підтримку та за ремонт покрівлі у гуртожитку. Мер Лозової Сергій Зеленський привітав студентів та додав, ситуація із фінансуванням профтехосвіти складна, спонсори допомогли із виплатою стипендій та забезпечили харчування. Бюджет не витримує навантаження , через те, що фінансування передали на місця, однак без підтримки ліцеїсти не залишаться, наголосив мер.
Народний депутат та мер також перевірили хід ремонту у басейні ДЮСШ «Юність». Фінансування добився Анатолій Гіршфельд, залучали гроші і з міського бюджету, гроші спортшколи та здобували перемоги у конкурсі міні-проектів. Зараз у спортшколі йдуть роботи над чашею басейну, замінюють вікна, проводять вентиляцію та ремонтують душові, розповів директор «Юності» Олександр Холодинський. За його словами, ремонт триває зранку до 10 години вечора.
Комплекс реконструюють на найвищому рівні, встановлюють нові системи очищення повітря враховуючи енергоекономічні показники, говорить Анатолій Гіршфельд. Він наголосив, сподівається, що у спортшколі тренуватиметься не один чемпіон області або Європи.

_____________________

Вы любите бургеры? Доставка бургеров на дом это отличная возможность отведать любимое лакомство. Нежные, с хрустящей ароматной корочкой.  

____________________

На правах реклами

    {youtube}GlLi1kLEklQ{/youtube}