Учні Лозівського профліцею визначали чия професія краща +ft +vd

Хлопці та дівчата підготували презентації, виступи та аргументували, чому вважають свою професію кращою за інші. Обирали чия справа краща 21 листопада.

 «Парад професій» проходить у ліцеї кожен рік. Учениця професійного ліцею Тетяна Овсянік поділилася, минулого року її група кухарів-кондитерів перемогла, тому цьогоріч готували презентацію, щоб підтвердити звання кращих.

Як одну з найзатребуваніших професій презентували свою справу і газо-електро-зварювальники. У своєму виступі хлопці наголосили, спеціалісти своєї справи завжди потрібні та мають роботу. Як доказ, одного зі зварювальників, який ще не довчився запросили працювати на ЛКМЗ. Хлопець проходив практику на ковальсько-механічному, добре себе зарекомендував та отримав пропозицію працевлаштуватися, учень також отримує стипендію від заводу.

Багато студентів після практики на ЛКМЗ залишаються там працювати, це добрий старт, зазначила Людмила Петченко старший майстер Лозівського профліцею.
Оплачувана практика та стипендія від заводу стала великим заохоченням для учнів, повідомила Ірина Гонтаренко директор Лозівського профліцею. Вона зазначила, потрапити на завод хлопці та дівчата хочуть не лише через іменну стипендію, а і через перспективу працевлаштуватися після навчання.

Лозівський ліцей готує спеціалістів затребуваних професій, доводили студенти у своїх виступах. Визначення переможців перенесли на понеділок, 28 листопада.

    {youtube}PgRM5mIgSd0{/youtube}