До свого 140-річчя в Панютинській ЗОШ №1 зробили ремонт та оновили техніку +vd

Панютинська ЗОШ №1 виграла конкурс Федеративного консульства Німеччини. Завдяки цьому у школі відремонтували 2 поверх.  Про це повідомила директор навчального закладу Тетяна Мохарєва на святкуванні  140–річчя школи.

Цьогоріч Панютинська ЗОШ №1 відсвяткувала свій 140-річний ювілей. Директор Панютинської школи №1 Тетяна Мохарєва зазначила, цього року школа також виграла у конкурсі міні-проектів, завдяки чому отримала 21 демонстраційний телевізор. Пишаються у школі і своїми учнями, які  беруть участь у міжнародних конкурсах та фестивалях.

Два педагоги отримали від Міністерства освіти та науки України нагрудні знаки «Відмінник освіти», які вручила Вікторія Урванцева, начальник відділу освіти Лозівської міської ради.Від освітян міста та Лозівської міської ради Панютинській ЗОШ №1 подарували телевізор. Привітав ювілярів і помічник народного депутата України Анатолія Гіршфельда Олександр Неділько. Від благодійного фонду «Патріоти» він подарував школі новий мікрофон. Вітали ювілярів і голова Панютинської селищної ради Олексій Корпан, начальник філії Панютинського вагоно-ремонтного заводу Андрій Анофрієв, директори шкіл та керівники інших установ.

         {youtube}94x925xa0ig{/youtube}