На Близнюківщині, родина Кременчуцьких, батька яких застрелили з рушниці, оскаржують рішення суду +vd

Родина Кременчуцьких, батька яких застрелив з рушниці син партнера по бізнесу, оскаржують рішення Лозівського міськрайонного суду. Обвинуваченому присудили 15 років тюрми. Зараз справою про вбивство аграрія та посяганням на життя працівника міліції займається Харківський обласний апеляційний суд. Нагадаємо, у вересні 2014 року близнюківського аграрія Миколу Кременчуцького застрелили із рушниці у конторі власного сільгоспгосподарства. Обвинувачений свою провину не визнав. До останнього переконував, спіткнувся і ненароком тричі вистрілив у фермера та присутнього дільничного.

 Рішенням Лозівського міськрайонного суду потерпілі та обвинувачений залишилися не задоволені та звернулися за оскарженням, розповів потерпілий Олександр Кременчуцький. За словами чоловіка, людина, яка вбила його батька та поранила працівника міліції має отримати довічне ув’язнення. Сторона обвинуваченого – іншої думки,зазначив Олександр Кременчуцький.

Розглянути справу у Харківському обласному апеляційному суді мали ще влітку, однак з різних причин засідання переносили, розповіли Кременчуцькі. Востаннє засідання мало відбутися 6 грудня, однак, через хворобу, постраждалий працівник міліції, не зміг приїхати на засідання. Без нього справу вирішили не розглядати. Коментувати ситуацію адвокат обвинуваченого відмовилася. Зіслалася на брак часу.

Наступне засідання призначили на 22 грудня. 

 

Юлія Токар 

         {youtube}-kSqiX406J0{/youtube}