Лозівчани можуть платити за тепло у розстрочку +vd

У січні лозівчани отримали квитанції за тепло значно більші, ніж у грудні. Містянам, у яких не встановили будинкові лічильники, у платіжках  за тепло за кожен квадратний метр нарахували на  6.5 гривень більше, ніж у минулому місяці. Тепло подорожчало, бо  у грудні на 21 число середня місячна температура повітря була нижчою за -5 градусів, пояснив директор «Теплоенерго» Володимир Березуцький. Керівник запевнив, у лютому лозівчани побачать у платіжках менші суми. Їм зроблять перерахунки.

Люди поскаржилися, не можуть повністю заплатити за грудневі рахунки:  декому навіть з субсидією потрібно сплатити понад  1.5 тисячі гривень. Комунальники зазначають, лозівчани можуть сплатити за тепло частково. Тим, хто оформив субсидію, потрібно обов’язково внести мінімальну обов’язкову плату, яка вказана у платіжках , іншим містянам – 50 % від нарахованої суми, пояснив Володимир Березуцький.

Головний тепловик Лозової  зауважив, навіть при мінусових платіжках за комунальні послуги   людям, які отримують субсидію, потрібно платити мінімальну рекомендовану плату. Це потрібно  робити, щоб не отримати зависокі рахунки  наприкінці опалювального сезону, додали у «Теплоенерго».

            {youtube}Q54jup-jPQg{/youtube}