У Панютиному родина через пожежу залишилися без даху над головою

У Панютиному по вулиці Пугачова горів будинок. Пожежа сталася 22 листопада близько 18 години. Господар будинку їхав зустрічати дружину з роботи перед виходом з дому докинув у піч дров. Коли подружжя повернулося додому, помешкання вже палало.

Лозівські пожежні розповіли, у повному складі боролися з вогнем майже 2 години. За цей час у будинку вигоріло усе. Вогнище знищило усе майно, яке нажили за роки подружнього життя, не залишилося нічого ні з одягу, ні з меблів, наголосила господиня будинку пані Орина.

Жінка зараз тимчасово мешкає у знайомих, її чоловік спить у автомобілі на подвір’ї.

На допомогу погорільцям приїхали їхні діти, які мешкають у різних містах України. Разом вони шукають нове житло для батьків, адже відновлювати у старому будинку вже нічого. Люди бояться навіть заходити в обгорілі приміщення. Говорять, стеля може обвалитися у будь-який момент.

Родина просить усіх небайдужих допомогти, кажуть, будуть раді будь-якій допомозі – теплим речам, постільній білизні, ковдрам та посуду. Приносити речі чи гроші можна самим погорільцям , або до селищної ради Панютиного – звідти їх передадуть родині.

Для бажаючих допомогти номер банківської картки пані Орини 4149 4978 6492 3729