Лозівського актора Костянтина Батичка провели в останню путь +vd

Учора, 21 лютого, поховали відомого у Лозовій гумориста, актора міського Палацу культури Костянтина Батичка.

Церемонія прощання відбулася біля Палацу, на сцену якого актор виходив більше 20 років.

Актор, гуморист Костянтин Батичко не закінчував театральних училищ і вузів. Він все життя по’єднував свою творчість з основною роботою. Спочатку на Лозівському ковальсько-механічному, а останні 12  років на пожежній вахті міського Палацу культури. Крім того, якимось зрозумілим лише йому одному чином, він знаходив час між основною роботою, репетиціями  і домашніми справами, ще й на написання своїх гуморесок.

Зі своїми творами Костянтин Батичко був учасником і переможцем чисельних гумористичних конкурсів. Його любила публіка, і в Лозовій, і за межами нашого міста. Він грав майже у всіх театрах, що були у міському Палаці культури. Але найріднішим і найзірковішим для нього був дует з Леонідом Кіщенком. З відходом у вічність цих двох людей, згасла ціла епоха лозівської гумористичною культури. – вважає режисер дуету Ашот Керопов. Такого колоритного і яскравого гумору вже не буде.

 Останній театральний колектив, у якому працював Костянтин Батичко, був драматичний театр «Світанок», яким керує Надія Старолатко. Вона тримала йому головну роль у своїй новій виставі «Фараони» до останнього. Та вийти на сцену у цій постановці Костянтину Батичку вже не судилося.  

Він помер на 55 році життя у лікарні.

Інна Воробйова

{youtube}SDNavCZleA0{/youtube}