У Лозовій боротимуться зі стаканчиками у водійських “відстійниках” +vd

 

Війну пластиковим стаканчикам у місцях, де нудьгують водії, оголошує міська влада. На порушників нашлють інспекцію з благоустрою та міліцію.

Перший віце-мер Лозової Володимир Денисенко на нараді керівників комунальних підприємств 12 квітня доручив інспекції, яка стежить за дотриманням правил благоустрою, нещадно штрафувати кожного, кого спіймають на викиданні сміття на вулиці. Особливу увагу він попросив звернути якраз на місця, де стоять таксисти та маршрутники.

“Проїхав по місту — оті місця, там, де стоять таксисти, починаючи від Володарського, закидані стаканчиками, брудом, сміттям і так далі. Потрібно комісійно — давайте комісійно, запрошуємо дільничних, міліцію запрошуємо, виходимо туди і починаємо штрафувати за оце неподобство. Я думаю, що вже настав час штрафувати за ці речі”, – сказав перший заступник міського голови.

Активніше стежити за транспортними відстійниками управління житлово-комунального господарства міськради почне вже завтра, 16 квітня, повідомив головний комунальник Лозової Сергій Костюк.

Валерія Гецко

 

 

{youtube}pMmXhcl2MRY{/youtube}