Лозівські ДАІшники знову ганяють водіїв на Володарського +vd

Лозівська ДАІ виписує штраф, ТРК Сігма

Говорять, більше не слухатимуть виправдання автолюбителів, що машину залиши ніде, адже поруч відкривають велику облаштовану стоянку.

Вранці 3 серпня працівники ДАІ почали складати протоколи на незаконних паркувальників. Поки на одних водіїв оформлювали документи, інші – зрікалися своїх автівок і спостерігали за ними осторонь або втікали.

Водіям, які припаркувалися під заборонювальним знаком, загрожує штраф – щонайменше 255 грн. Легше і безпечніше залишати автомобіль на платній стоянці, яку готують на місці колишнього авторинку, переконані правоохоронці.

Водії відповідають: не проти, але якщо стоянка буде недорогою, автомобіль після неї — цілим, і там видаватимуть офіційні чеки.

На новій парковці поки що наносять розмітку. Облаштуванням стоянки займається КП «Еко-Сан». Його ж працівники збиратимуть гроші з водіїв. За словами директора комунального підприємства Володимира Селезньова, година парковки тут коштуватиме 3 гривні, водіям видаватимуться офіційні чеки, а на в’їзді стоятиме стенд з інформацією про законність роботи парковки. Її мають відкрити до середини вересня, запевнив Володимир Селезньов.

Анна Скрипник

 

{youtube}sPahFG9fU0M{/youtube}