У Лозовій 10 квартир три тижні були без води +vd

кран, ТРК

Принципова сусідка не пускала слюсарів полагодити діряву трубу, тому вони перекрили два суміжні стояки. Людям дали воду лише після приїзду міліції.

Мешканці 6 будинку на 2 мікрорайоні 22 дні були без води. Протягом цього часу вони вмовляли свою сусідку пустити комунальників відремонтувати стояк і надсаджувались, тягаючи воду звідкіля тільки можна. Серед цих людей — і ветеран Великої Вітчизняної війни Василь Кравцов.

Чоловік пояснює, що 29 вересня у них затопило нижні поверхи. Комунальники перекрили воду і просились у квартиру на 3 поверсі, аби відремонтувати там трубу. Однак господарка не відчинила двері, злякавшись, що їй поб’ють плитку, говорить ветеран.

Жінка впустила комунальників лише 22 жовтня, після того, як вони прийшли разом з міліцією і почали висвердлювати замок.

Люди просили вплинути на вередливу господарку водяників та працівників ЖУКа, але комунальники, пригадує ветеран, перенаправляли один до одного. Василь Кравцов був вимушений звернутися до мера Сергія Степанова на сході 21 жовтня – і вже на ранок проблему вирішили.

Начальник Житлової управляючої компанії Сергій Єршов у свою чергу запевняє, що рішення примусово відкрити квартиру комунальники прийняли ще напередодні сходу. А три тижні до штурму прораховували усі можливі мирні варіанти. 

Анна Скрипник

 

{youtube}cJhAHmr63UE{/youtube}