У Лозовій подорожчає опалення, вода та вивіз сміття

У Лозовій з 1 січня подорожчає тепло, вода та вивіз сміття. Ціни на послуги підвищать через подорожчання газу, паливно-мастильних матеріалів та ріст мінімальної зарплатні.

Тепло подорожчає на 20%. Для лозівчан, у яких є лічільники 1 гігакалорія коштуватиме 2090 гривень 18 копійок. Без лічильника 1м² коштуватиме  49 гривень 91 копійку, розповів директор «Теплоенерго» Володимир Березуцький.

Окрім тепла подорожчає і водопостачання та водовідведення. Сума у платіжках зросте на 7 гривень 68 копійок.  1 куб води коштуватиме 27 гривень 90 копійок, а водовідведення  – 26 гривень 20 копійок за 1 м3. Тариф збільшили через те, що подорожчала вода в закупці, зросли ціни на паливно-мастильні матеріали та гідрохлорид – речовину, якою дезінфікують воду.

З 1 січня на 20% також здорожчають послуги «Еко-Сану».  Тариф коливатиметься від 13 гривень  46 копійок  до 16 гривень 60 копійок і залежатиме від норми накопичення. До подорожчання тарифу на 20 % готується і «ЖУК», розповів його директор Вячеслав Ткаченко.

5 коментарів

  1. работный

    Заипца!!! Стандартная 2-комнатная “хрущеба” 2350 грн. за то что называется “отопление”. С 1 января перестаю платить за тепло. Оно мне, при зарплате 4800 грн., по такой цене и нахрен не надо!!

    • порохобот

      Будешь стекломоем греться. В Лозовой не все получают 4800, так что не ной. А не будешь платить через суд заберут.

      • На счёт суда не знаю,у нас на этаже у алкоголиков долг больше 170 тыс. и никто их не судит и не выселяет.

        • У них есть опыт выселения алкоголиков, ремонт за 200 000,00 и заселение тренера, дело выгодное, думаю будут продолжать, в каждом доме есть одна-две такие бомжатни. С этими более-менее понятно, а вот когда доберутся до тех, кто и рад бы заплатить, да нечем, будет небу жарко.

  2. Дед, не Морозь!

    Все выше, выше и выше,
    стремим мы полет наших цен,
    и в каждом скворечнике дышит
    спокойствие наших терпил!

    Товарищи квартиранты!
    Хватит ныть и хватит плакать,
    Готовьте к елочке стишки,
    Готовьте к елочке плакаты!

    Встретим мэра дружно,
    Скажем накуй нужно?