Як викликати евакуатор

 

Евакуатор Львів рано чи пізно може знадобитися будь-кому, навіть самому досвідченому і акуратному водієві. Необхідність в ньому найчастіше виникає через аварію або раптової поломки автомобіля, коли транспортувати його своїми силами до місця стоянки або до автосервісу немає можливості.
Знайдіть декілька компаній, які надають послуги з евакуації автомобілів і запишіть їх контактні дані в блокнот. Не обмежуйтеся однією організацією: немає ніякої гарантії, що в потрібний момент не будуть зайняті всі її евакуатори. Блокнот з контактною інформацією зберігайте в бардачку.

Якщо виникла необхідність у допомозі евакуатора, зателефонуйте в будь-яку з вибраних вами компаній. Розмовляйте з диспетчером спокійно і ввічливо. Це може бути непросто: після аварії або поломки машини не всякий водій зуміє поводитися коректно. Віддихаєтеся, заспокойтеся, нагадайте собі, що диспетчер ні в чому не винен. Ввічливим водіям працівники служби евакуації часто йдуть назустріч, в той час як хамам ніхто не стане забезпечувати відмінного обслуговування.

Відповідайте на всі питання диспетчера. Повірте, йому дійсно необхідно знати марку вашого автомобіля, державні номери і т.п., щоб правильно вибрати спецтехніку і допомогти водієві евакуатора без зусиль знайти свого клієнта. Особливе значення мають маса і габарити автомобіля: одна справа евакуювати Оку і зовсім інше – транспортувати Toyota Land Cruiser.

Говоріть правду, не спотворюйте факти. Якщо у вашої машини заблоковані колеса – скажіть про це. Якщо вона перекинулася або з’їхала в кювет – теж. Проблема в тому, що багато водіїв приховують такі факти, щоб менше заплатити за послуги евакуатора. Насправді заплатити доведеться набагато більше: спочатку за виклик невідповідною спецтехніки, яка не в змозі занурити ваш автомобіль на платформу через його пошкоджень, а потім за послуги другого евакуатора.

Викликавши евакуатор, приготуйте документи на автомобіль, оскільки без них транспортування буде неможлива. Якщо ви не збираєтесь підтримувати свою машину до місця призначення, вам також доведеться підписати довіреність на ім’я водія евакуатора.