Купити вакуумний пакет із клапаном та гассет пакет від виробника в Україні

Чимало підприємців використовують для пакування своєї продукції різні види пакетів. Однак не всі приділяють цьому особливу увагу, а це вкрай важливо, якщо мова йде про пакування продуктів харчування.

Як обрати пакет

Для фасування продуктів харчування, які мають короткий термін придатності та мають спеціальні вимоги для зберігання, краще використовувати вакуумний пакет із клапаном. Вони допомагають запобігти окисленню і зберігають свіжість продуктів довше. Це особливо важливо для груп товарів, які швидко псуються:

  • м’ясо; 
  • молочні продукти;
  • овочі;
  • кондитерські вироби;
  • напівфабрикати.

Також вакуумні пакети дозволяють довше зберігати крупи та цукор, запобігаючи проникненню шкідників та впливу вологи. Вони дозволяють зберігати продукти компактно, оскільки вони видаляють повітря з пакета. Це особливо зручно для тих, у кого обмежений простір для зберігання.

Гассет пакет купити можна для фасування чаю, кави, солодощів, випічки. Таке пакування ідеально підходить і для подарункового фасування. 

Завдяки особливостям матеріалу, ці пакети створюють надійний бар’єр, який захищає вміст від вологи і пилу. Це особливо важливо при зберіганні кави. Тому таку упаковку часто використовують у кав’ярнях та спеціалізованих магазинах. 

Перевагою гассет-пакетів є можливість багаторазового використання, що допомагає зменшити кількість сміття та заощадити на пакуванні деяких товарів. 

Чому обирають ці пакети 

Ці види пакування мають чимало переваг перед поширеними целофановими та поліетиленовими упаковками. В першу чергу – безпечність матеріалів. Залежно від виду пакування, його можна використовувати для різних типів харчових продуктів. 

Пакування доступні в широкому спектрі розмірів і конфігурацій, що робить їх ідеальними для різних потреб. Вони можуть бути більш зручними для упаковки незвичних форм і розмірів.

Обираючи між вакуумними пакетами і гассет-пакетами, важливо враховувати конкретні потреби і вимоги для зберігання продуктів або предметів. Кожен з цих типів упаковки має свої унікальні переваги і може бути корисним у певних ситуаціях.

Де замовити

Якщо вам потрібно придбати пакування для ваших товарів – ви можете звернутися у компанію  ASANNAFLEX. Це один з найбільших виробників якісного пакування для різних типів товарів який надає свою продукцію як малим підприємцям, так і великим компаніям та мережам. 

Отримати консультацію щодо замовлення пакування ви можете за номером телефону +380967534822 або ж дізнатися більше на офіційному сайті виробника. Обравши ASANNAFLEX ви в першу чергу обираєте якість та безпеку для споживача.