Краватка-метелик, як сучасний елемент стилю

Як би банально не звучало, але аксесуари дійсно додають впевненості і особливого шарму образу, завдяки їм можна створити свій унікальний стиль. Одягнувши свою улюблену прикрасу, Ви безперечно відчуваєте себе впевненіше. Краватка-метелик, чудовий тому приклад, адже для багатьох чоловіків він є улюбленим атрибутом стилю. І це неспроста, так як її можна надіти в звичайний день або на особливий захід, всюди вона буде доречна, головне підібрати правильне забарвлення. Метелики з’явилися дуже давно, приблизно в 17 столітті під час прусської війни, тоді без них не могли обходитися хорватські найманці, так як скріплювали за допомогою їх свій комір, але звичайно прикраса ще не мала такий вигляд, як зараз. Аксесуар тоді нагадував шарф, який пов’язували навколо шиї. Особливого ​​процвітання такі краватки досягли в 18 столітті.

Краватку-метелик можна віднести до таких прикрас які, завжди будуть відповідати модним тенденціям, адже вона являє собою сто відсоткову офіційну і ретро прикрасу. Сучасна мода, також успішно користується таким прекрасним аксесуаром, як метелик. Різноманітні і всілякі забарвлення матеріалів допомагають створити найяскравіші і стильні прикраси. Велетенський вибір таких прикрас пропонує інтернет-магазин Bow Tie House, який ще займається їх індивідуальним виробництвом. У цій статті ми розповімо про різноманітність краваток-метеликів і чому вона така важлива. Почнемо з матеріалів, так як від них залежить вид метелика. Як правило, для виготовлення прикраси використовується:

  • Бавовна;
  • Шкіра;
  • Поліестер;
  • Шовк;
  • Льон;
  • Вовна;
  • Мікрофібра;
  • Оксамит;
  • Габардин;
  • Замша.

Метелики з натурального шовку завжди відмінно виглядатимуть під фрак, весільний костюм, так як вони виглядають дуже ошатно, благородно і святково. Атрибут з вовни або габардину чудово доповнить наряд в холодну пору року, так як влітку така прикраса буде виглядати безглуздо. Метелики з поліестеру можна купити дуже недорого, особливо в магазині Bow Tie House, вони тут обійдуться від 50 гривень. Аксесуар з такого матеріалу Ви зможете міняти хоч кожен день, до речі, виглядають вони, майже як натуральний шовк і не вибагливі у догляді. Шкіряна прикраса буде доречним на вечірці, дискотеці, так як такий метелик створює більш розв’язний образ. Бавовняний аксесуар прекрасно носити влітку, тканина досить легка і не буде «обтяжувати» літню сорочку або теніску. Як бачите, матеріал краватки-метелики дуже важливий, тому що визначає подія, куди можна одягнути прикрасу або пора року, коли буде доречна метелик.

Ефектні метелики: візерунок, клітина, смужка або горошок

Забарвлення аксесуара має велике значення, як і матеріал. Завдяки забарвленню Ваш образ може бути строгий, вільний і навіть жартівливий. Якщо Ви хочете не обмежувати себе у виборі, то таку покупку потрібно робити в інтернет-магазині, так як там завжди запропонують величезний вибір. Поєднувати такі метелики дуже легко з однотонними сорочками, але також прекрасно вони виглядають з сорочками, на яких є візерунок. Наприклад, краватку-метелика білого кольору в червоний горошок, допустимо одягнути під білу сорочку зі світлою кліткою. Експериментуйте і додавайте в свій образ яскравого і неабиякого кольору, вони прикрасять Вас і прикрасять Ваше життя.

________________

На правах рекламы