Незвичайне шоу на корпоратив від арт-групи SandStorm

шоу на корпоративіНа сьогоднішній день великі організації і невеликі компанії регулярно влаштовують різноманітні корпоративні вечори, присвячені різним святам або важливим для фірми датам. А зробити його по-справжньому цікавим і незабутнім зможуть запрошені артисти на корпоратив від студії SandStorm, здатні не тільки розвеселити, але і здивувати. Адже в арсеналі у арт-групи є найоригінальніші і незвичайніші ідеї для корпоративу.

Варіанти шоу-програми

Пропонуються клієнтам найрізноманітніші номери:

  • пісочна анімація, в ході якої створюється ціла анімаційна розповідь;
  • світлове шоу – яскравий номер, який неодмінно запам’ятається запрошеним, адже в процесі виступу художником створюються світлові картини, які зависають прямо в повітрі;
  • водна анімація або Ебру – це цікавий напрямок, що дозволяє створювати дивовижні зображення на поверхні води, а після переносити їх на полотно;
  • танцюючий художник – динамічне шоу, здатне розважити запрошену публіку, по завершенню номеру на пам’ять залишається картина, яка потім зможе довгий час прикрашати офіс фірми;
  • шоу складових картин і УФ шоу – уявлення, що з’єднало в собі малювання і елемент загадки, адже розглянути готове полотно вдасться тільки по завершенню;
  • сніжна анімація – це процес малювання білосніжним піском на чорному полотні, вона схожа на пісочну анімацію, але при цьому виглядає більш чарівно.

Особливо варто підкреслити, що запропоноване шоу на корпоратив дозволяє створити невимушену атмосферу, завдяки чому всі співробітники будуть відчувати себе комфортно і зможуть весело провести час.

Особливості студії SandStorm

Для тих, хто знаходиться в пошуку, де замовити шоу на корпоратив, варто врахувати, що довіряти його проведення варто тільки справжнім майстрам своєї справи. Арт-група SandStorm вже давно представлена ​​на ринку розважальних послуг і встигла полюбитися публіці, а все тому, що вона має низку незаперечних переваг.

Уважний підхід до клієнта

Програма розробляється індивідуально під замовника. Наприклад, якщо потрібно пісочне шоу на корпоратив, то створюється сюжет, що розповідає про конкретну фірму або організацію. Майстри не користуються штампами, завдяки чому у кожної нової шоу-програми є свої особливості і «родзинки».

Досвід художників

У команді працюють фахівці, які мають великий досвід в своєму напрямку, завдяки чому їх виступ завжди виглядає яскраво і незвично. Саме навички в роботі дозволили художникам домогтися високого професіоналізму, а тому кожен номер в їх виконанні дивує глядачів які його дивляться, не відриваючи погляду.

Яскрава й оригінальна подача

У виступі не буває дрібниць, а тому для створення цікавого номера враховується все, починаючи від музики, яка буде супроводжувати художника і, закінчуючи костюмом, в який він буде одягнений. Уважне ставлення до обмірковування номера і дозволяє зробити його таким памятним і незвичайним.

________________

На правах рекламы