Бюро перекладів «Спрін» в Києві зарекомендувало себе як надійний партнер

Бюро перекладів «Спрін» в Києві зарекомендувало себе як надійний партнер. У нашій компанії працюють висококваліфіковані фахівці з багаторічним досвідом, що володіють необхідними навичками в предметних областях. Завдяки професійній команді, ми оперативно переводимо замовлення великих обсягів.

Перекладацька компанія «Спрін» накопичила великий досвід у різних сферах: енергетиці, автомобілебудуванні, машинобудуванні, хімічній промисловості, нафтогазовій галузі, електроніці, металургії, будівництві, IT та багатьох інших.

Залежно від побажань наших клієнтів і особливостей проекту перекладацька компанія «Спрін» надає три різних модуля роботи з письмовими перекладами:

  • * Стандартний модуль: замовлення виконують перекладач і коректор.
  • * Преміум: роботу перекладача перевіряє науковий редактор на якість перекладу і дотримання термінології.
  • * Експертний модуль: може включати в себе різну кількість виконавців, виходячи зі складності замовлення. Такий варіант співпраці використовується при підготовці контрактів корпорацій або при роботі на державному рівні.

У бюро перекладів Київ «Спрін» представлені всі види перекладацьких послуг. Усний переклад включає в себе послідовний, Синхронний, дистанційний і лінгвістичний супровід. Для організації синхронного перекладу наша компанія надає обладнання, і перед проведенням заходу технічний фахівець виїжджає на місце, щоб підготувати приміщення до установки апаратури.

Виконуючи різні види локалізації, бюро перекладів «Спрін» залучає до роботи дизайнерів і, при необхідності, програмістів, щоб забезпечити максимальну якість адаптації. З питань нотаріального засвідчення та легалізації документів ви також можете звертатися в нашу компанію. В процесі проставлення апостиля ми регулярно оновлюємо інформацію, щоб наш клієнт знав точну дату готовності документа.

Клієнти нашої компанії можуть бути впевнені, що переклади відповідають стандартам, а конфіденційна інформація не поширюється. Відгуки про бюро перекладів в Києві «Спрін», що підтверджують наш професіоналізм, ви завжди можете знайти на сайті компанії.

Головний офіс бюро перекладів »Спрін» знаходиться в Києві, але також для вас відкриті філії в Київської області і кілька пунктів прийому-видачі готових документів. Ми надаємо всі види перекладацьких послуг, починаючи з перекладу водійських прав і закінчуючи складним синхронним перекладом.

У нашому бюро передбачено кілька варіантів співпраці: 3 пакети послуг, з яких ви можете вибрати той, який відповідає вашим вимогам. У» економічному ” пакеті переклад виконується висококласним фахівцем, але не редагується. Такий пакет зручний для перекладу, наприклад, ділового та особистого листування, коли стилістична і лексична точність не дуже важливі. » Оптимальний ” пакет підходить в більшості випадків, де до перекладу пред’являється більше вимог і потрібна досвідчена рука редактора. Для документів, що вимагають особливої точності і уваги, ми створили пакет «Люкс». Такі переклади можуть бути використані для роботи з носіями мови. Наприклад, розміщені на іноземній версії вашого сайту.

Бюро перекладів “Спрін” перекладає:

  • * технічну літературу (інструкції, креслення, керівництва);
  • * фінансові та юридичні папери (акти, звірки, бізнес-плани, угоди, договори);
  • * медичні Тексти (супровідна документація, описи препаратів);
  • * наукові статті (монографії, дисертації,публікації);
  • * літературні тексти (есе, оповідання, вірші);
  • * спортивні матеріали (новини, каталоги, відео);
  • * особисті документи (з можливістю нотаріального засвідчення);
  • * промова спікерів на заходах (послідовно, синхронно, шушутаж).

У нашій перекладацькій компанії “Спрін” працює кілька верстальників, які можуть надати вашому перекладеному документу вигляд оригіналу. З нами співпрацювали і залишили відгуки: Міжнародний науковий симпозіум, конференція GoFlo, «Інкерманський завод марочних вин».