У приміщеннях Лозівської філії автодорожнього коледжу замінили 80 відсотків вікон

Майже тисячу квадратних метрів металопластикових вікон встановили у навчальних корпусах та гуртожитку завдяки благодійному фонду «Global Empowerment Mission». Постраждав  заклад 20 травня 2022 року у результаті ракетного удару з боку російського агресора по Палацу культури.

– Я дякую за допомогу та сприяння у встановленні вікон у навчальних корпусах та гуртожитку  народному депутату України Валерю Дубілю, депутатам міської ради та Лозівському міському голові Сергію Зеленському, – наголосила керівниця Лозівської філії Харківського автодорожнього коледжу Ірина Луценко. – Проблемою лишається ще актова та спортивна зала, навчально-виробнича майстерня, будемо працювати над відновленням й надалі.

Більш комфортним стало проживання й для переселенців з дітками, зауважує Ірина Луценко.  У кімнати потрапляє світло та є можливість провітрювання.

Під час зустрічі з Лозівський міським головою Сергієм Зеленським – Ірина Луценко подякувала за підтримку у вирішенні проблемних питань закладу на обласному рівні, допомозі у пошуку благодійників. А також обговорила подальші напрямки співпраці у напрямку створення умов для студентів.

Для повернення студентів для занять в оф-лайн форматі  у закладі працюють над безпековими заходами – будівництвом сховища.  Йдуть перемовини, розробляють проєктно-технічну документації. На майбутнє сподіваються на виділення коштів з боку держави.