Аналізи у Києві біля метро “Житомирська” у лабораторії ІГР ЛАБ за найкращою ціною

Досить часто проблеми із зачаттям дитини виникають через низьку якість сперми партнера. Оцінити якість, кількість і властивості еякуляту дозволяє специфічний метод лабораторної діагностики – спермограма. Це дослідження сперми проводиться лікарями медичного центру ІГР і лабораторії ІГР ЛАБ.

Направлення на аналіз

спермограма аналіз у КиєвіНайчастіше напрямок на спермограму отримують пари, які звернулися до клініки через безплідність. Крім того, аналіз може бути рекомендований для підбору найбільш ефективного методу лікування безпліддя, а також діагностики інших патологій органів репродуктивної системи чоловіка – наприклад, простатиту.

При плануванні вагітності має значення не тільки репродуктивне здоров’я жінки, але і репродуктивне здоров’я партнера. Особливо, коли мова йде про лікування безпліддя за допомогою ЕКО.

Перед проведенням штучного запліднення спермограма виконується в будь-якому випадку. В цей час паралельну діагностику проходить жінка. Якщо аналізи і функціональна діагностика підтверджують придатність статевих клітин до зачаття, виконується безпосередньо запліднення у пробірці.

Спермограма – що за аналіз?

Спермограма – лабораторний вид дослідження, при якому оцінюються макроскопічні і мікроскопічні характеристики сперми. При макродослідженнях визначаються:

  1. Обсяг еякуляту.
  2. Кислотність сперми.
  3. Колір і запах, в’язкість.

Макроскопічна діагностика дозволяє визначити кількість сперматозоїдів у кожному мл насінної рідини, їх рухливість, морфологію (будову) і зробити більш точні висновки про якість і запліднюючи властивості сперми.

Якщо лікар дав направлення на спермограму, ви можете здати аналіз у будь-який зручний час в медичному центрі ІГР. Сучасна клініка пропонує:

  • якісну лабораторну діагностику;
  • доступні ціни на дослідження;
  • оперативне отримання результатів і можливість розшифровки лікарями медичного центру;
  • комфортні умови перебування у клініці;
  • повну анонімність.

Як здається спермограма?

Спермограма – вид лабораторної діагностики, який вимагає попередньої підготовки для отримання максимально точних і достовірних результатів. Так, всім без винятку чоловікам напередодні здачі аналізу рекомендується:

  • за 3-6 днів утриматися від статевих актів;
  • відмовитися від будь-яких теплових процедур – сауни, лазні, гарячої ванни;
  • мінімізувати стреси і фізичні навантаження.

Краще рішення – здача аналізу безпосередньо у клініці. Тривалий час доставки матеріалу у клініку може істотно спотворити результати аналізу. Отримання сперми для дослідження має проводитися виключно шляхом мастурбації. Інші методи, наприклад, перерваний статевий акт вважається неприпустимим.

В лабораторії клініки ІГР спермограму проводять досвідчені лікарі-лаборанти. У розпорядженні фахівців є необхідне сучасне обладнання, яке дозволяє проводити дослідження не тільки якісно і точно, але і швидко. Вже на наступний день після здачі сперми ви зможете отримати на руки результати аналізу і звернутися з ними до лікаря для компетентної розшифровки.

За результатами спермограми лікарі-андрологи зможуть не тільки оцінити репродуктивні здібності пацієнта і якість роботи органів репродукції, але і підібрати оптимальний метод терапії при виявленні патологій і відхилень від норми.

З питань щодо здачі спермограми в медичному центрі ІГР ви можете зв’язатися з нашими менеджерами. Наші консультанти докладніше розкажуть про переваги лабораторної діагностики у клініці ІГР і необхідній підготовці перед здачею аналізу.