Як вибрати необхідний розмір вишиванки

 

У того, хто вміє сам шити або має можливість отримати консультацію у знайомих, що добре розбираються у цьому питанні,  не повинно виникнути труднощів з підбором необхідного розміру завжди популярних чоловічих сорочок вишиванок, жіночих блузок чи вишитих платть детальніше на цьому сайті. Наша стаття стане в нагоді насамперед тим, хто таких можливостей не має. Адже при покупці вишитого одягу online визначення правильних розмірів для створення замовлення являється чи не найголовнішою складовою успішної покупки.

Перш за все почнемо з дорослих розмірів. Чоловічі і жіночі розміри легко визначити, якщо Ви знаєте свій обхват грудей (у жінок ця величина вимірюється за найвищими точками грудей). Отже, знаючи свій обхват грудей, його необхідно розділити на два. Отримана величина і буде вашим розміром. Наприклад, Ваш обхват грудей дорівнює 88 см – ваш розмір вишиванки буде 44. Будь-яка сорочка-вишиванка завжди шиється з запасом, так як вона не має застібок та й сам фасон такої сорочки передбачає свободу. Якщо вишиванка шиється з натуральних бавовняних або лляних тканин, то необхідно враховувати той факт, що після прання такий матеріал обов’язково сідає. Залежно від тканини, усадка може становити від 3 до 7 см як по ширині, так і по довжині виробу. Напівсинтетичні чи  синтетичні тканини такої усадки не дають. Ті, хто має нестандартні розміри, наприклад великі груди у жінок, наявність животика у чоловіків або довгі руки, слід підбирати вишиванку на розмір більшу або шити її суто по індивідуальних замірах. Інтернет магазин «Українська вишиванка з Коломиї» надає таку послугу по прайсових цінах. Тобто, ціна виробу, що виготовляється під замовлення по Ваших індивідуальних мірках відповідає ціні, що вказана на сторінці виробу на сайті. Правда, ця умова діє тільки до 50 розміру. На більші розміри ціна, у переважній більшості випадків, зростає. Так, що при замовленні більших розмірів ціну уточнюйте в менеджерів, будь ласка. 

Що стосується діток, то тут підхід до цієї справи дещо інший. Для дітей головним в підборі розміру буде не тільки обхват грудної клітини, а й темпи росту та вік дитини. Слід також враховувати факт усадки тканини і те, що діти швидко ростуть. Варто також врахувати той факт, що сорочечка коштує не зовсім  дешево, то може бути доцільною покупка дитячої  вишиванки на розмір більше. Просимо звернути увагу на те, що ціни вказані на сайті в переважній більшості випадків стосуються дітей до шести років. На більших дітей ціну теж треба уточнювати в менеджерів. Як правильно взяти мірки для покупки вишиванки online Ви можете дізнатися з цієї статті, коли  більш детально ознайомившись з таблицями та схемами..

Зверніть увагу: перед тим як приступити до зняття мірок бажано, одягнути білизну, яку ви передбачаєте носити під цей виріб, оскільки сучасні колготки можуть давати ефект «утяжки» і прибирати від 1 до 3 см. в обсязі, а бюсгалтери, навпаки – додавати об’єм. Ще раз звертаємо Вашу увагу: правильне зняття обмірів – дуже важливий крок на шляху покупки Вашої ідеально підігнаної вишиванки – Вашого розміру і Вашого фасону.