Як влаштувати прикол

Приколи та розіграші – відмінний засіб для розрядки атмосфери на роботі і вдома. Сміх продовжує життя – піклуйтеся про своїх колег, друзів і близьких, смішіть їх на роботі, в гостях і вдома. Непогано отримати 2-3 однодумців, щоб ваші приколи на Woolik.info відрізнялися більшою розмаїтістю і вигадкою.

У будівлі, де розташовано багато різних офісів, повісьте табличку з написом «Туалет» на двері одного з них. Добре, якщо працівники рідко виходять з кімнати – так табличка висітиме довше. Звичайно, в кінці кінців, вони зацікавляться, чому ж до них забігають такі заклопотані люди. Можна поміняти таблички з назвами фірм місцями – виникне плутанина на цілий день. В цьому випадку найголовніше – не попастися на очі своєму начальству, не те буде не до сміху.

У коробку без кришки насипте конфетті і різної дрібної мішури. Наклейте на неї яке-небудь привабливе, але абсолютно не пов’язане з роботою, назва – «Інтим-офіс», наприклад. Прикрийте верх коробки щільним листом, переверніть і покладіть на верх шафи. Аркуш паперу потихеньку витягніть. Коли шеф побачить заховану від нього коробку, природно, він, заінтригований, полізе її діставати. Результат – сюрприз із конфетті по всій конторі! Не виключено, що забиратися в офісі доведеться саме вам.

Якщо ви йдете з компанією друзів з вечірки, заведіть розмову про те, хто з вас самий тверезий. Зазвичай абсолютно всі починають стверджувати, що скільки б вони не випили, все одно залишаються непідвладними алкоголю. Запропонуйте їм зробити рівну красиву «ластівку». Все візьмуться зображати пташок, а ви оголосите, що вони абсолютно несамовиті, так як тверезі люди ніколи не будуть в людному місці так блазнювати.

Влаштуйте прикол своїй дружині чи мамі. Налийте води в каструльку, закрийте аркушем паперу, переверніть і поставте на рівний стіл. Папір витягніть. Коли господиня зайде на кухню і побачить неправильно стоїть посудину, вона підніме ону, щоб покласти на місце. Вода виллється і жінці (можливо) стане смішно. Розлиту воду витирати будете, звичайно, ви.

Чоловікові, коли він засне, розфарбуйте кольоровими маркерами або фломастерами нігті, закріпіть результат лаком. Навряд чи він встигне позбутися від вашого мистецтва перед роботою. Можна непомітно прикріпити жіночу брошку на його піджак. Розсіяний чоловік цілий день буде ходити в такому вигляді, поки колеги не зглянеться над ним.

У компанії на вечірці добре влаштувати такий розіграш: «жертву» відведіть в сторону і попросіть перед іншими зображати якусь тварину. Іншим гостям заздалегідь скажіть, щоб вони не вгадували цього звіра. Людина старанно згадує і показує все звички, рухи тіла і повадки задуманої звірятка, але публіка називає що завгодно, тільки не те, що потрібно. Зрештою, жертва приколу вийде з себе від відчаю і втоми.