Східниця: на що звернути увагу при плануванні відпочинку?

Найкращий відпочинок – це поєднання оздоровлення та релаксу. У мальовничому селищі Східниця фантастичні гірські пейзажі поєднаються з лікувальними властивостями мінеральних вод, що зможуть оздоровити ваш організм від хронічних захворювань. Перед подорожжю буде корисним більше дізнатися про особливості цього унікального місця, порівняти санаторії Східниці 2020 та обрати для себе найбільш прийнятний варіант.

В чому секрет популярності?

Східниця – це бальнеологічний курорт національного значення, який значно розвинувся за останні роки та не поступається рівнем вже добре відомому Трускавцю. Зокрема, його перевагами є:

  • Красива Карпатська природа. Оселившись у пансіонаті чи готелі, турист знаходиться в оточені гір, лісу, річки та численних джерел. В багатьох інших курортах для того, щоб насолодитися гірською природою, необхідно виїжджати за місто.

  • Східниця – затишне селище міського типу. Туристична інфраструктура тут добре розвинена, але немає традиційного міського шуму. Завдяки цьому ви будете почувати себе більш комфортно. «Тихий» відпочинок ідеально підійде для тих, хто прагне спокійно та розслаблено провести вихідні чи відпустку.

  • Курорт Східниця є унікальним і за кількістю мінеральних вод. Тут налічують близько 38 джерел та 17 свердловин. Кожна із мінеральних вод Східниці має свої хімічні властивості, а тому може допомогти у лікувальні та профілактиці великого спектра хронічних захворювань: патології нервової системи, розлади травлення, захворювання лор органів, алергії.

Лікування мінеральними водами, прогулянки на природі, походи в гори, риболовля, збирання ягід та грибів, катання на квадроциклах, велосипедах та навіть повітряних кулях – це ті заняття, яким ви зможете приділити час під час відпочинку на відомому курорті. Щоб зробити своє перебування незабутнім та запланувати чимало приємних розваг, краще скористатися послугами туроператорів https://edward-tour.com/.

Обираємо місце проживання

Для своїх гостей курортна Східниця пропонує помешкання різного типу. Це готелі, вілли, пансіонати, еко- та spa-курорти. Ціни за проживання залежать від комфорту та місця розташування обраних вами апартаментів та у 2020 році можуть коливатися у діапазоні від 400 грн до 3000 грн за добу. Сучасні СПА-готелі та санаторії можуть запропонувати високу якість номерів та комплексне надання оздоровчих послуг. До прайсу часто входять і окремі профілактичні або лікувальні процедури, а також огляд лікаря. Консультація фахівця є необхідною для точного визначення, яку саме мінеральну воду та у якій кількості вам слід вживати для досягнення максимального оздоровчого ефекту. Також окремі готелі мають власні бювети мінеральних вод, які розташовані безпосередньо на їх території.

Еко-готелі – одні з найпопулярніших сьогодні рішень для якісного сімейного відпочинку. Окрім традиційних одно- та багатомісних апартаментів вони пропонують окремі сімейні будиночки для родин. Подібний варіант є гарною ідеєю для корпоративного відпочинку на природі разом із колегами. Численні санаторії та пансіонати можуть запропонувати повноцінний відпочинок у Східниці за доступною ціною. Суттєвою перевагою таких оздоровчо-лікувальних комплексів є наявність кваліфікованих лікарів різних напрямків, які проведуть детальне обстеження пацієнта та призначать правильні процедури. Переважна більшість сучасних санаторіїв обладнана масажними та фізіотерапевтичними кабінетами, фітобарами та їдальнями з дієт-столами, «соляними печерами», кабінетами психологічного розвантаження, СПА-кімнатами, саунами, басейнами та іншими популярними куточками для корисного релаксу і відновлення здоров’я.

Східниця – це затишне місце для справжніх романтиків, які хочуть відпочити від гамірного мегаполісу і поринути у спокій, насолодитися унікальними пейзажами Карпатського краю та зміцнити власне здоров’я.