Ролети день-ніч: що вони з себе представляють

При сучасному розмаїтті різних сонцезахисних систем, планувати установку просто стандартних жалюзі – не найкращий варіант. Звичайно ж, вони досі актуальні і функціональні, але чому б не звернути увагу на більш сучасні варіації? У цій статті ми розповімо вам докладніше про таку сонцезахисної системі як ролети день-ніч. Кому вони підходять, в чому полягають їх переваги і в яких випадках варто їх встановлювати?

Ролети день-ніч: що вони з себе представляють?

Як повідомляє https://sunguard.com.ua/day-night/ ролети «день-ніч» функціональні і практичні тканинні штори, що дозволяють регулювати потік денного світла в міру необхідності. Друга назва подібних ролетів — зебра. Контролювати ступінь освітленості приміщення вдається завдяки головній особливості пошиття штор: наявності прозорих і непрозорих смуг. Конструкція таких ролетів здається досить складною, але це не так, такі ролети в черговий раз доводять, що все геніальне – просто. Управління такою системою максимально просто.

Моток тканини в ролетах « день-ніч » йде в два шари, паралельних один одному. На кожному з цих шарів рівномірно чергуються світлі лінії і лінії темного кольору. Завдяки цьому, ступінь світлонепроникності можна зменшувати/збільшувати по всій площі тканинного полотна – зміщуючи смуги в потрібне положення. Складно знайти більш універсальний варіант сонцезахисної системи, що підходить абсолютно будь-якому приміщенню, як за своєю функціональністю і ступеня захисту від сонця, так і за фактором візуальної естетики.

Ролети день-ніч: в чому полягають їх переваги?

Ролети « день-ніч » поєднують в собі переваги горизонтальних жалюзі і звичайних штор завдяки унікальній конструкції: крім відмінного функціонала (можливості повністю контролювати освітленість кімнати), ви отримуєте естетичне і сучасне оформлення вікна. Вони абсолютно універсальні і прекрасно підходять для абсолютно будь-яких приміщень. Як правило, такі ролети виготовляються на замовлення, тому підійдуть для будь-яких вікон.

Крім цього, вони:

  • Екологічні;
  • Нетоксичні;
  • Зроблені з натуральних матеріалів;
  • Прекрасно поєднуються з самими різними стилями інтер’єрів;
  • Довговічні;
  • Представлені в дуже великий вибір;
  • функціональні;

Максимально прості в догляді і експлуатації.

Ролети день-ніч можна вибрати в абсолютно будь-яких колірних рішеннях. Крім цього, на них можуть бути виконані візерунки, малюнки: все для того, щоб ви могли максимально органічно вписати їх в свій інтер’єр. Ролети день-ніч захищають від небажаного пробудження вранці від яскравих сонячних променів, захищають приміщення від перегрівання і літньої спеки, а в холодну пору року дозволяють зберегти в кімнаті тепло.

Для яких приміщень підходять рулонні штори день-ніч?

Такі ролети відмінно підійдуть для спальні, вітальні, дитячої кімнати, вони добре підходять для кухонь. Останнім часом, система день-ніч користується популярністю в офісах: з огляду на якісного захисту від сонця, а також в компаніях, де має місце вечірня/нічна робота. Крім цього, ролети день-ніч відмінно підходять для установки в дошкільних навчальних закладах, де є практика денного сну. В цілому, якщо вибирати між стандартними пластиковими жалюзі і такий сучасною системою, то – вибір очевидний. А вартість їх така, що суттєвої прогалини у вашому гаманці точно не буде.

Ролети день-ніч досить прості в експлуатації, як мінімум, тому що вони виготовляються з таких матеріалів, які не притягають до себе пил і різні забруднення. За необхідності, протирайте такі ролети вологою чистою ганчіркою, добре підійде мікрофібра. Прати такі ролети не варто, якщо наприклад, вони встановлені на кухні і в зв’язку з цим забруднилися, ви можете спробувати здати їх в хімчистку, але як правило, необхідності в цьому немає, просто варто звертатися з такими ролетами максимально дбайливо.