Вибираємо правильний електричний снігоприбирач з однофазним електродвигуном

 

Після сильних опадів не завжди логічно використовувати фанерну лопату і важка ручна праця. Гарантовано піде багато часу і сил. Часом краще скористатися потужним і компактним обладнанням у вигляді електричного снігоприбирача. Найкомпактнішими в цьому сегменті залишаються електричні лопати. І дійсно, якщо їх розібрати, то вони займуть мінімум місця в багажнику авто.

Але при своїх компактних розмірах відмінні високою потужністю – аж до 1.6 кВт, що дозволяє пластиковому шнеку з додатковим армуванням розвивати високі обороти і викид снігу гарантується не менше ніж 4 м! Але все це непогано функціонує тільки за однієї важливої ​​умови – якщо є подача однофазної енергії. Якщо електрики немає, то розумно скористатися акумуляторної Електролопата, яка заздалегідь заряджається і далі працює на власному літієвому акумуляторі до півгодини – це дозволяє в стислі терміни прибирати сніг з відносно невеликих територій.

Якщо площа прибирання снігу велика, то краще скористатися акумуляторними снігоприбирача, у яких літієвий акумулятор часто має ємність не більше 4 А / ч, що дозволяє працювати виключно довго. Часто така техніка має ширину ковша до 51 см, а висота сягає всіх 25 см, що дозволяє прибирати м’який сніг з садових доріжок всього за один раз. Вага даної техніки може виявитися досить великим – до 18 кг, але потрібно враховувати, що велика частина маси доводиться на акумулятор. При наявності стабільної подачі однофазного напруги, розумно скористатися електричними снігоприбирача.

Останні цінні тим, що здатні працювати довгий час, жодним чином не перегріваючись – поки не закінчиться сніг, обладнання не відключається!

Як повідомляє компанія Укрпроммотор надійність такої техніки пояснюється використанням потужного (до 2 кВт) радімо купити однофазний електродвигун, який віддає крутний момент пластиковому шнеку, посиленому додатковим армуванням.

Останній цінний тим, що під час чищення не здатний пошкодити тротуарну плитку! Наявність фари дозволяє працювати з технікою при нестачі видимості, а в деяких моделях є ще ручки з додатковим нагріванням, завдяки якій в процесі прибирання снігу можна не користуватися рукавичками. Вищевказані снегоуборщики випускаються в одноступінчастої конфігурації, тобто вони не мають другого ступеня у вигляді обрезиненной стрічки.

Все це дозволяє обладнанню відрізнятися підвищеною потужністю, малою вагою і довгим терміном експлуатації. А знижений викид снігу компенсується тим, що ківш можна повертати під будь-які градуси і домогтися викиду в межах 4-6 м, що вважається цілком достатнім показником для будь-якого присадибної ділянки.