Найкращі прикраси для будь-якого свята

Організовуючи свято для своїх близьких і рідних, багато з нас задумується, чим прикрасити приміщення. З-поміж усіх варіантів є один, який якісно вирізняється серед інших ― повітряні кульки цифри ціни на які приємно здивують. Саме ці вироби допомагають створити ту особливу атмосферу урочистості, та підкреслити причину святкування.

В магазині Аероманія представлені кульки цифри у Львові будь-яких розмірів та кольорів. Завдяки багатому асортимент ви можете створити саме таку композицію, яка буде добре поєднуватися з тематикою свята. Ідея прикрасити зал надувними кульками точно сподобається гостям.

Існує стереотип, що подібні повітряні вироби підходять лише для днів народження. Однак, це не зовсім так. Є безліч свят, де яскраві кульки будуть актуальними та незамінними. У нас є для вас невеликий список таких урочистих заходів:

  1. Річниця шлюбу ― відзначення ювілею подружнього життя це дуже особлива подія. І саме тут цифри, які витають у повітрі, стануть чудовою прикрасою. Потрібно лише придбати вироби, що відображатимуть кількість спільно прожитих років. Гарантовано, винуватці торжества будуть у захваті від оформлення.

  2. Знаменна дата ― для когось це день зустрічі з коханою людиною, для когось народження дитини чи час початку нового етапу в житті, наприклад весілля. Як правило, ці числа мають для нас особливий сенс, тому про них хочеться пам’ятати та відзначати.

  3. Корпоративні вечірки ― великі фірми часто влаштовують пишні гуляння на честь річниці заснування фірми. Саму у цьому випадку наповнені гелієм кульки-цифри будуть дуже актуальними.

Ну і, звичайно, без цих цікавих повітряних витворів не обійдеться жоден день народження. Особливо, якщо ви готуєте для особливої людини сюрприз. Прикрасьте зал цифрами з датою народження або кількістю років, замовте фотозону з круглих кульок та влаштуйте фотосесію іменинника з гостями на її фоні. Гарантовані не тільки неперевершені фото і класний настрій, але і незабутні спогади.

Також повітряні вироби можна зібрати у пучки та розмістити і різних точках приміщення. Це допоможе створити по-справжньому урочисту атмосферу. Інший варіант ― відпустити кульки літати під стелею. Пам’ятайте, що у випадку з кульками більше означає краще.

Ще однією ідеєю привітання на день народження є несподіваний подарунок. Головне у нашому випадку, це його презентація. Придбайте певну річ, покладіть її у подарункову коробку і прив’яжіть до неї кульки-цифри з гелієм. Пакунок можна як вручити особисто, так і залишити під дверима.

Як бачимо, кульки ― це універсальний продукт, який можна використати як прикраси, частину фотозони і як подарунок. Не варто відмовлятися від покупки цих неповторних виробів, адже вони допоможуть зробити свято незабутнім.