Як вибрати жіночі чоботи?

Коли настає прохолодна пора, варто подбати про відповідне взуття. В ідеалі, якщо воно буде стильним, комфортним і практичним. Взимку особливо популярні високі моделі, які захищають від морозів ноги до колін. Сьогодні легко онлайн купити чоботи жіночі у Львові та з доставкою в інші міста. Завдяки взуттю можна навіть покращити форму ваших ніг, тож не залишайте вибір на волю випадку. Консультанти допоможуть підібрати найкращий варіант саме для вас.

Існує багато різних моделей: довгі й короткі, з або без підборів, з блискавками, застібками чи без, темні чи у яскравих кольорах. Та основними критеріями вибору мають бути якість і комфорт. Зважайте на це, вибираючи взуття у Львові Атіко. А поки ми розкриємо кілька хитрощів, як вибрати правильні чоботи для своєї форми ніг.

Коли варто вибирати черевики з невеликими підборами?

Підбори – союзник стрункої фігури. Таке взуття підійде для всіх ніг (навіть якщо ви маєте міцну статуру), оскільки воно візуально подовжує силует і створюють відчуття, що фігура більш схудла.

Якщо у вас не дуже тонкі ноги, краще уникати шпильок або занадто тонких каблуків. Вони підкреслюють контраст між гомілками та п’ятою і привертають увагу до стоп і гомілок. Краще підійде взуття з квадратними та конусними підборами, які також легше носити.

Яка особливість високих чобіт?

У чоботях до середини ікри чи вище коліна можна візуально створити довгу та безперервну лінію (від стопи до стегна). Загалом, чоботи з низьким вирізом мають ефект обтічної форми, навіть якщо вони довгі.

Натомість короткий черевик візуально «розрізає» ногу прямо над стопою та робить її коротшою. Тому використовуйте таке взуття з обережністю, можливо, поєднуючи його з широкими брюками. Єдиним винятком є ​​ботильйони з V-подібним вирізом, оскільки на відміну від горизонтального вирізу він стягує і робить ноги довшими.

Цього року в моді також ботфорти, вони особливо підходять високим жінкам. Вам не потрібно бути худими, адже ці чоботи покривають все – від литок до щиколоток і навіть частину стегон. Вони добре поєднуються з джинсами, а також з максіпуловерами та м’якими мінісукнями. Також ідеально підходять для тих, хто не може дозволити собі сукні, які облягають фігуру. Найпростіші в носінні та виборі — темні високі чоботи з низькими підборами.

Із чим носити чоботи жіночі?

Сукні й чоботи йдуть рука об руку, та краще не поєднувати їх невимушено, особливо якщо лінії ноги «важкі», і ви не хочете привертати до них увагу. Ідеальними нарядами для міцних ніг є переважно ці 3:

  • Пряма чи розширена спідниця + довгі чоботи на підборах. Звичайний це темне взуття, щоб не виділяти його занадто сильно. Може бути яскравий аксесуар.

  • Штани-кльош + низькі ботильйони на підборах. На відміну від облягаючих, брюки-кльош прикривають ікри і приховують дефекти, роблячи фігуру стрункішою.

  • Джинси чи штани з високою талією + чоботи на підборах. Завищена талія подовжує силует, а взуття видовжує ноги.

За бажання консультанти в магазині чи онлайн допоможуть вам підібрати взуття на будь-яку пору року. Бажаємо вдалих покупок!