У Лозовій визначалися з новим приміщенням для ДРАЦСу

Лозівський міський голова Сергій Зеленський сьогодні, 1 травня, зібрав на нараду своїх заступників та керівників комунальних підприємств обговорити пропозиції щодо розміщення та покращення умов для відділу ДРАСЦ у Лозовій. Розглядали два варіанти – будівля колишньої залізничної лікарні та районного будинку культури. Після обговорень, дійшли згоди, облаштувати приміщення для місцевого ДРАЦСу у колишній залізничній лікарні на бульварі Шевченка, 1.  До цієї будівлі відділ тимчасово переїхав, після того, як ворожа ракета зруйнувала Палац культури.

  • Разом з працівниками місцевого ДРАЦСУ ми вирішуємо питання щодо створення комфортних та зручних умов для працівників та відвідувачів, – наголосив Лозівський міський голова Сергій Зеленський. – У цих стінах,  жителі Лозівської громади  та наші гості реєструють важливі моменти свого життя, тому й приміщення повинні бути відповідними.  

Комунальники доповіли, вже прорахували ремонт зали для реєстрації шлюбів. На нараді визначалися з фінансуванням, розглядали можливість виділення коштів на роботи та матеріали  з бюджету громади.  Міський голова Сергій Зеленський просив тримати на контролі питання з облаштування приміщення.

Відділ місцевого ДРАЦСУ у Лозовій працює з вівторка по суботу – з 8 до 17 години.   Прийом громадян здійснює з 9 до 16 години, у  суботу –  з 9.00 до 15.45.  Перерва з 12 до 12.45.  Розміщується на 2 поверсі будівлі колишньої залізничної лікарні на бульварі Шевченка, 1. Телефон для довідок: 7-41-05.

Джерело: Лозівська міська територіальна громада